Bloggen Anna-mad favner bredt, når Anna i sit køkken deler nemme opskrifter til hverdagen med både børnefamilier, studerende på budget, vegetarer og andre nysgerrige folk med en god appetit.

Om Anna-mad

Anna-mad drives af den madglade Anna, der studerer kommunikation til daglig og i fritiden elsker at eksperimentere i sit københavnske køkken. På bloggen deler hun sit store udvalg af opskrifter på alt fra vegetariske risdeller, glutenfri brownie til hjemmelavet is. Der er ingen fare for at gå sulten fra hverken morgen-, frokost- eller aftensbordet. Og skulle sulten melde sig i tiden imellem, har Anna også et stort udvalg af søde eller sunde snacks. Det er ingen hemmelighed, at hun selv har en sød tand eller en forkærlighed for at sætte sit eget præg på klassikere. Et bemærkelsesværdigt træk er også Annas evne til at række ud til så bred en målgruppe som muligt. Bloggens udvalg af opskrifter tager nemlig både hensyn til præferencer og budget. Det ses bl.a. i hendes madplaner, hvor der er opskrifter til både vegetaren, børnefamilien, den studerende på SU og mange flere.

Med sin afslappede og personlige henvendelse får hun hurtigt læseren til at føle sig hjemme i sit madunivers. Og efter bare ét kig i Anna-mads billedindex er det heller ikke svært at blive sulten. De indbydende billeder fungerer i høj grad som bloggens blikfang og er en trofast ledsager til hvert blogindlæg.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Anna-mad direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.