Hvad er Danske Blogs?

Danske-Blogs.dk er et opslagsværk målrettet virksomheder, stillet til gratis rådighed for bloggere såvel som virksomheder, med målet om at understøtte betalte samarbejder og styrke bloggerbranchen som helhed.

Du kan som blogger med fordel se siden som gratis reklame for dig og din blog, at du fremgår af ”telefonbogen”, når virksomheder gerne vil slå op hvem de kan samarbejde med eller købe ydelser af.

Hvem står bag siden?

Siden er udviklet og drevet af Frederik Beier som til dagligt driver virksomheden BloggerSpace. Siden er på nuværende tidpunkt et selvstændigt og 100% nonprofit projekt, med målet om at facilitere kontakten mellem blogger og virksomhed.

BloggerSpace har ikke nødvendigvis en association med bloggerne på siden – Enkelte af bloggerne har dog et samarbejde med BloggerSpace.

Hvorfor blev Danske Blogs til?

Danske-Blogs blev til da jeg så virksomheders udfordringer med at finde bloggere at samarbejde med. Udfordringen var til dels at der ikke fandtes en platform hvor man kunne slå de danske blogs op, og i enkelte tilfælde har jeg også hørt at blogs blev fravalgt, til fordel for influencere hvor der findes platforme de kan fremsøges på. Jeg synes det var enormt ærgerligt, da blogmediet kan være et rigtig godt valg for mange virksomheder at bruge, hvorfor jeg gerne ville gøre det nemmere for dem som vil benytte sig af bloggere.

Gratis reklame for dig og din blog

På profil-siderne linkes der til alle bloggerens sociale medier (ikonerne), samt 4 gange til bloggen, fordelt rundt omkring på profilsiden. Vi ønsker at sende trafikken videre til bloggerne, så virksomhederne kan læse mere om bloggen og i sidste ende tage kontakt til bloggeren.

Siden har i skrivende stund, over 1.100 besøgende, 4.500 sidevisninger og 1.500 kliks til bloggerne hver måned. Dette tal forventes at stige til mindst det dobbelte, da der løbende arbejdes på at SEO-optimere siden.

Kontaktformularen

Siden er udviklet så bloggernes kontaktoplysninger ikke “ligger fremme”, hvorved virksomheder og spam-bots ikke kan scrape siden og spamme bloggerne med mails – Det hader vi jo nok alle sammen..

Der er desuden opsat antispam i kontaktformularen med Google reCAPTCHA, så automatiserede henvendelser sorteres fra – Det kan dog ikke loves at 100% sorteres fra, men der bliver gjort alt for at det ikke sker.

Kontaktformularen sender beskeden direkte videre til bloggeren, så virksomheden har en nem mulighed for at kontakte jer, og virksomheden ikke skal lede efter jeres kontaktinformationer.

Vil du ikke kontaktes gennem siden?

Ønsker du ikke at virksomheder kan kontakte dig gennem kontaktformularen på siden, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig på info@bloggerspace.dk, så skal jeg sørge for at få fjernet kontaktformularen på din profilside.

Trafikken på Danske Blogs?

0 +
Unikke besøgende hver måned
0 +
Unikke sidevisninger hver måned
0 +
Kliks til bloggere hver måned

Hold din profil opdateret og få flere samarbejder

Vil du gerne selv kunne opdatere din profil med flotte billeder, opdaterede tal på dine medier og yderligere beskrivelse af dig og din blog? – Samt derved få bedre chancer for flere samarbejder?

Så kan du inde på din profil klikke på “Er du _____? Gør krav på din profil“, få oprettet en konto på siden og tildelt din profil. Så kan du fremadrettet selv opdatere profilen og gøre dig mere synlig for eventuelle samarbejdspartnere.

Kontakt, spørgsmål eller forslag?

Vil du gerne i kontakt med mig? Sidder du med spørgsmål i forhold til siden? Eller har du forslag til forbedringer af siden? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig på info@bloggerspace.dk.

De bedste hilsner
– Frederik Beier

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.