Anne Søndergaard

Med sin glade personlighed byder Anne Søndergaard velkommen på madbloggen, hvor mad ikke kun er mad, men oplevelser. Her laves der mad af lyst - gerne sundt, økologisk eller helt fra bunden.

Om Anne Søndergaard's blog

Anne har meget på hjerte og fortæller med stor glæde om alt fra mad til hverdagsliv på bloggen Anne Søndergaard. Hun beskriver sig selv som ”kødspisende grøntsagsentusiast” og favner dermed en bred vifte af forskellige retter. Dette også ses i bloggens store repertoire af opskrifter. Her er der mad til alle måltider og gerne hjemmelavet, helt fra bunden. Man finder særligt sunde eller grønne alternativer til både den store og lille sult. Økologi og sundhed er nemlig noget, der fylder meget hos aalborgenseren. Der er dog ingen forbudte fødevarer i køkkenet. Anne Søndergaard er i høj grad en blog, der sætter fokus på velvære samt et sundt forhold til krop og mad.

Bloggen er et frirum, hvor Anne deler ud af sine tanker om (særligt) mad, men også alt, hvad hverdagen og livet ellers bringer. Mad er (for Anne) noget, der samler folk, og bloggen er netop et samlingspunkt, hvor læseren inviteres indenfor i hendes liv. Det mærker man tydeligt i blogindlæggene, hvor den personlige henvendelse og nærværet er en stor del af det sprudlende hverdagssprog – også selvom det nok nærmere er de flotte, skarpe billeder, der først springer i øjnene på læseren.

Kontakt Anne Søndergaard direkte

Undgå at skulle lede efter bloggerens email på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.
Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk agerer på ingen måde mellemmand.

Lignende bloggere