Med sin glade personlighed byder Anne Søndergaard velkommen på madbloggen, hvor mad ikke kun er mad, men oplevelser. Her laves der mad af lyst - gerne sundt, økologisk eller helt fra bunden.

Om Anne Søndergaard

Anne har meget på hjerte og fortæller med stor glæde om alt fra mad til hverdagsliv på bloggen Anne Søndergaard. Hun beskriver sig selv som ”kødspisende grøntsagsentusiast” og favner dermed en bred vifte af forskellige retter. Dette også ses i bloggens store repertoire af opskrifter. Her er der mad til alle måltider og gerne hjemmelavet, helt fra bunden. Man finder særligt sunde eller grønne alternativer til både den store og lille sult. Økologi og sundhed er nemlig noget, der fylder meget hos aalborgenseren. Der er dog ingen forbudte fødevarer i køkkenet. Anne Søndergaard er i høj grad en blog, der sætter fokus på velvære samt et sundt forhold til krop og mad.

Bloggen er et frirum, hvor Anne deler ud af sine tanker om (særligt) mad, men også alt, hvad hverdagen og livet ellers bringer. Mad er (for Anne) noget, der samler folk, og bloggen er netop et samlingspunkt, hvor læseren inviteres indenfor i hendes liv. Det mærker man tydeligt i blogindlæggene, hvor den personlige henvendelse og nærværet er en stor del af det sprudlende hverdagssprog – også selvom det nok nærmere er de flotte, skarpe billeder, der først springer i øjnene på læseren.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Anne Søndergaard direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.