Baregomad.dk er en madblog med inspirerende madopskrifter, der gør det at lave hjemmelavet mad overkommeligt for alle. Her finder du alt lige fra vegansk til stegt flæsk og persillesovs.

Om Baregomad.dk

Det bedste måltid er som regel også det mest enkle måltid i form af få ingredienser og minimalt tidsforbrug. Måske en lidt grov forenkling, men jeg synes der er noget om snakken. Jeg har altid haft en passion for madlavning – både bagværk, desserter og hverdagsmad, som går helt tilbage til barndommen, hvor jeg fik lov til at stå i køkkenet med min mormor og kokkerere. Der ville ganske enkelt ikke være en madblog i dag uden de mange stunder sammen med min mormor, som plantede frøene til min kærlighed for mad. Begejstringen over at stå i køkkenet og finde på nye opskrifter, twiste eksisterende madtyper i nye smagsretninger – kort og godt praktisere en lavpraktisk madfilosofi der låner lidt fra alle verdenshjørner og tendenser uden at være fanatisk. Det er Baregomad.dk.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Baregomad.dk direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.