Velkommen til! På Beetrootbakery.dk deler jeg alle mine yndlingsopskrifter på nem og sund hverdagsmad.

Om Beetroot Bakery

Jeg hedder Katharina og jeg er 32 år. Jeg bor i Buddinge med min mand Tais og vores to små børn; Viona og Hektor.

Her i bageriet deler jeg mine yndlingsopskrifter på nem, sund og nærende hverdagsmad. Gerne med en masse grønsager og gerne børnevenlige.

Her er der både plads til kage og chokolade, da det for mig handler om at finde en balance. Løftede pegefingre er kedelige, så dem gider jeg ikke!

Jeg elsker at modtage og give hjemmelavede gaver, især af den spiselige slags, så du finder også en masse inspiration til hjemmelavede og kreative spiselige gaver her på bloggen. Gaver der er perfekte som indflyttergaver, værtindegaver. Tja, hvornår bliver man ikke glad for en madgave?

Jeg laver gerne samarbejder med brands, som jeg føler passer med min vision og mine værdier, så hvis du synes, vi er et match, er du meget velkommen til at kontakte mig og så kan vi snakke videre.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Beetroot Bakery direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.