Camillemaja

Camillemaja. er bloggen for læseren, der elsker gode oplevelser i køkkenet og i resten af verden. Med fokus på sund livsstil har bloggen både oplevelser og opskrifter til den travle hverdag.

Om Camillemaja's blog

Camille Maja favner gode (mad)oplevelser. Her er læseren både gæst i køkkenet og rejsekammerat, der følger med Camille Maja rundt i Danmark og resten af verden.  Det store væld af opskrifter giver læseren masser af inspiration til hverdagens travle måltider. Her skal det være nemt at spise godt, og opskrifterne er både ukomplicerede og overskueligt sat op. Bloggen har særligt fokus på sund livsstil, men den er langt fra en løftet pegefinger mod søde sager. Et af bloggens vigtigste budskaber er netop, at der skal være plads til lidt af hvert – så længe det er med måde. En sund og varieret livsstil handler for Camille Maja ikke om slankekure eller nul-sukker-politik. Det handler om at have god samvittighed og et sundt forhold til mad.

Til stor inspiration for andre fortæller hun også om sit eget vægttab, og hvordan hun lagde sin egen livsstil om til det bedre. Blogindlæggene er alle præget af den samme nærværende storytelling og hyggelige personlighed. Camille Maja er uden tvivl et sted, hvor læseren føler sig velkommen og kan identificere sig med budskaberne. Og hvis læseren bare er ude efter en nem og lækker opskrift – så er dette også stedet. De flotte billeder pryder hvert indlæg og er både stilfulde og indbydende at se på.

Kontakt Camillemaja direkte

Undgå at skulle lede efter bloggerens email på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.
Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk agerer på ingen måde mellemmand.

Lignende bloggere

51.7 k
11.1 k
5.1 k
2.4 k
2.6 k
9.8 k
16.2 k
0.1 k