35 år! Bosat på Bryggen. Mor til to skønne unger. Livsstilsblogger på niende år og altid med et kamera i hånden. Ærlighed, æstetik, personlig og god med ord.

Om Danica Chloe

Jeg gør en dyd ud af at dele de mange hverdagsøjeblikke, som jeg naturligvis har, når jeg både er mor til to, nogens kone og selvstændig forretningsdrivende på syvende år. Jeg er en livsnyder, og deler både livets rare facetter, men i den grad også, når tingene går skævt. Oplevelser, rejser, gastronomi, boligindretning, skønhed og mode er alle områder, jeg beskæftiger mig med på mine kanaler og som mine følgere responderer godt. Skriv endelig, hvis du ser et potentielt match med mig. Jeg er kendt for mit høje kvalitative niveau og kreativitet, når det kommer til samarbejder.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Danica Chloe direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.