DanishAdventurer handler om at inspirere andre danskere i at rejse på egen hånd. Alle rejseartiklerne er skrevet på baggrund af egne erfaringer i Danmark eller et sted i verden.

Om DanishAdventurer

Hej, mit navn er Bettina Arknæs og jeg står bag den danske rejseblog DanishAdventurer.dk. Til hverdag bor jeg i Aarhus sammen med min familie og cykler i al slags vejr på arbejde.

At rejse har været en del af mit liv siden jeg, som barn rejste på ferie med mine forældre, var på sprogskole i England, arbejdede 2 år i Paris, guideskole i Spanien og mange år som rejseleder og en masse private rejser til i dag, hvor jeg er aktiv medlem af De Berejstes Klub og fortsætter rejselivet hvert år til nye eksotiske lande og områder. Mine mange års rejseerfaring ønsker jeg andre skal få gavn og glæde af, derfor handler rejsebloggen om at rejse ud på egen hånd, vandreturebeskrivelser, billeje, budgetter, anbefalinger og diverse pro tips. Alle artiklerne har jeg selv skrevet og oplevet på egen hånd.

Desuden bestræber jeg efter at rejse bæredygtigt, opsøge lokale eventyr og spisesteder og så støtter jeg UNESCO.

Jeg er altid i gang med at planlægge nye oplevelser i Danmark eller rejser til udlandet.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt DanishAdventurer direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.