Garnmasken handler om hækling og strikning, du kan finde hjælp til din hækling eller strikning, og du finder flere forskellige opskrifter.

Om Garnmasken

På Garnmasken kan du lære at hækle og strikke, og du finde gode indlæg med hækleteknikker og strikketeknikker. Jeg har selv designet alle de hækleopskrifter og strikkeopskrifter som du ser inde på hjemmesiden, og alle opskrifterne er gratis.

Ud over opskrifter, så har jeg skrevet en liste med oversættelser fra engelsk til dansk. Du kan også finde en liste med flere hæklesymboler og strikkesymboler, hvor jeg har skrevet deres forkortelser samt en lille beskrivelse på hvordan du hækler eller strikker dem. Herud over så finder du også flere indlæg om garn og redskaber, samt gode råd til valg af garn til hæklede og strikkede klude.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Garnmasken direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.