Healthy Skinny Bitch er en sprudlende sundhedsblog med kost- og træningsguides til dig, der drømmer om en sundere hverdag. Sara er personlig træner, kostvejleder og holdinstruktør.

Om Healthy skinny bitch's blog

Healthy Skinny Bitch drives af Sara Jin Smidt, der er chefredaktør på magasinet FIT LIVING og forfatter bag bøgerne ”Sund vs. Slank” og ”Healthy Skinny Bitch”. Hun er uddannet cand.scient i ernæring og har en bachelor med speciale i ernæring og sundhed.

Sara har mere end 10 års erfaring som holdtræner og kostvejleder, og denne erfaring bruger hun i sine skriverier og til at hjælpe andre med at få sundere vaner. Lysten til at hjælpe andre skinner tydeligt igennem på bloggen, hvor hun hver uge deler sine bedste tips til sundhed og træning. Her findes sunde opskrifter i en personlig og humoristisk tone samt træningsvideoer med øvelser, du kan lave hjemme på stuegulvet.

Sara har gennem tiden hjulpet hundredvis af kvinder med sunde vægttab. De kost- og træningsråd, hun deler ud af på Healthy Skinny Bitch, tager udgangspunkt i helt almindelig, men sund mad. Bloggen er smækfyldt med flotte billeder og guides.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Healthy skinny bitch direkte her

Undgå at skulle lede efter bloggerens kontaktoplysninger på deres side, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Lignende bloggere

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.