Helles Univers er en rejse og oplevelsesblog for eventyrlystne familier med hang til naturoplevelser. Familien består af mor Helle, far Kenneth, Filippa på 5 år og lillesøster i Dec. 2022.

Om Helles Univers

Helle Univers er en Dansk rejseblog skrevet af en helt almindelig familiemor, udstyret med en stor portion rejselyst til at udforske både ind og udland. Bloggen har til hensigt at vise at det ikke behøver at være svært at rejse og opleve med børn og at man ikke behøver at sælge alle ejendele for at rejse ud i verdenen.

Bloggen er fuld af inspiration til både kendte og mere ukendte destinationer og til at rejse som familie. Tips og tricks til udstyr, planlægning og ruteforslag. Familievenlige vandreruter, oplevelser, hoteller, og destinationer. Vi elsker at se og mærke det sted vi besøger og gerne i et roligt tempo hvor hele familien kan være med. Vi er typerne der går til højre når alle andre går til venstre.

Vores kærlighed og bloggens store fokus ligger i naturen, i mødet med de lokale og i de lokales fodspor. Der er ikke noget som kan imponere os mere end uspoleret natur. Vi elsker at bo på lækre glampingsteder med naturens liv som nabo, på Eco hoteller eller i en simpel bungalow i vandkanten. Sidst men ikke mindst gør vi altid vores ypperste for at efterlade så få aftryk som muligt.

Hop med ombord og bliv inspireret til rejser for livet.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Helles Univers direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.