Kok og madstylist Sara Hoffgaard står bag bloggen Hoffgaards, og hun er din nye vegetariske ven. Tag med i køkkenet, og afprøv nye retter og klassikere, som du aldrig har fået dem før.

Om Hoffgaards

Sara Hoffgaard er madstylist, opskriftsudvikler og kvinden bag den vegetariske madblog Hoffgaards. Med undtagelse af dem med kødindhold er der stort set ikke de opskrifter Hoffgaards ikke har. Bloggen rummer et enormt katalog af alt lige fra kendte til ukendte hverdagsretter og specialiteter. De er alle lavet fra bunden, med omtanke og sans for vegetarisk velsmag. Som opskriftsudvikler for Coop måltidskasse Den Grønne og mange års erfaring i køkkenet er Sara klar til at vise både den modige og påpasselige læser ind i den vegetariske verden. Den forsigtige læser kan altid starte i kategorien ”klassikere”, hvor Sara nytænker gamle kendinger på en ny, spændende og kødfri måde.

Selv den skeptiske læser kan ikke undgå at blive forført at det udsøgte billedgalleri. Salat, pizza, brunchbord eller kage – alle billeder står skarpe og indbydende. Men Sara holder sig ikke kun til fotografiapparatet. Som noget helt særligt tager hun også videokameraet i brug, så den besøgende kan se, hvordan retten skal laves. Det er et format, der skaber både overblik og dynamik på siden. Overblikket er der hele tiden både i kategoriseringen af retterne, men også i selve blogindlæggene. Alle opskrifter er nemlig skåret ind til benet, så man hurtigt danner sig et overblik – og det er noget, der gør den travle (og sultne) læser glad. Alligevel medfølger der altid en personlig kommentar eller fortælling, så læseren føler sig velkommen.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Hoffgaards direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.