Ayo Hansen, 41 år, fuldtidsrejsende på tredje år & Charlotte Kristensen, 41 år, fuldtidsrejsende på første år. Vi skriver om vores rejser, omnia mad & alt det som er os nært.

Om Home is where I park

Bag om: HOME IS WHERE I PARK
Vi er eventyrerne Ayo & Charlotte, sammen rejser, lever, bor og arbejder vi fra en autocamper med vores hund Villy, også kendt som #kongvillyafverden, en kærlighedshistorie på fire ben.

For mere end fire år siden flyttede jeg, Ayo, fra København og ud på den jyske højderyg. Her boede jeg i et stort telt i 2 år før end jeg besluttede mig for at blive fuldtidsrejsende i en campervan. Jeg købte en ældre model, kørte Danmark rundt – flere gange – og besøgte en masse fantastiske små øer imens jeg skrev lidt om det hele. Da året var gået, indgik jeg et samarbejde med Autocamp i Låsby, Danmarks største Autocamperforhandler. Det samarbejde kører nu på 2. år.

I 2021 blev Charlotte og jeg kærester og til juni 2022, når jeg kommer hjem fra en solotur til Irland, England & Skotland, bliver Charlotte fuldtidsrejsende med mig. Vi kører sammen afsted ned gennem Sydøsteuropa, via blandt andet Rumænien og videre til Grækenland, Egypten og Tyrkiet.

Undervejs laver vi masser af dejlig mad, og har udgivet kogebogen ´Den Sultne Rejsende – Omniakogebogen´ til inspiration til dig der er på farten, lever på en båd, tager på shelterture, camping eller som blot godt kan lide det lidt mere simple liv. Dét og meget mere skriver vi om på Home is where I park. Velkommen til. Kærlig hilsen Ayo & Charlotte

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Home is where I park direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.