Life By Nan er bloggen for livsnyderen, der ønsker inspiration til en meningsfyldt hverdag. Hos Nadia er hverdagen fyldt med lækker mad, familiestunder, rejseoplevelser og meget mere.

Om Life By Nan

Life By Nan er helt nede på jorden og handler om hverdagens små og store øjeblikke. Københavneren Nadia er både hverdagskok, kæreste og mor og inviterer læseren på besøg ind i sit liv. Med sin nærværende storytelling og jordnære personlighed møder hun læseren i øjenhøjde og inspirerer med både opskrifter, rejsetips og små hverdagsglimt, som hun selv kalder dem. Bloggen er kort sagt helt tæt på Nadias hverdag, hvor god mad, rejseoplevelser og baby fylder meget. Det skaber et intimt forhold mellem blogger og læser, hvor man kommer helt ind under huden på hende.

Opskrifter er derfor ikke kun opskrifter, men ofte ledsaget af en sjov anekdote eller umiddelbare hverdagstanker, som læseren kan nikke genkendende til – for ikke at snakke om de indbydende billeder. Den overskuelige kategorisering gør det desuden nemt at finde frem til lige netop den opskrift, man søger – uanset om det er nemme, vegetariske eller søde sager. Med indlæggene ”Fire opskrifter til ugen der kommer” er der rig mulighed for forkælelse i hverdagen, og det er måske det, der er essensen af Life By Nan: At værdsætte og leve livet i sin simple, men alligevel vidunderlige og overraskende form.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Life By Nan direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.