Madformadelskere.dk er bloggen for familien der gerne vil have god og lækker mad, også i hverdagen. Her får du inspiration til hverdagsmad som hele familien kan være med til at lave og spise

Om Mad for madelskere

På Madformadelskere.dk vil du finde masser af spændende hverdagsmad. Alt fra de klassiske danske retter til italiensk, fransk og mellemøstlig mad. Der er fokus på at hele familien kan hjælpe til med at lave retterne, og at resultatet er noget hele familien vil nyde at sætte tænderne i.

Bag bloggen gemmer der sig en familie på 4 plus newfoundlænderen Lasse. Vi er mor Tina, far Rasmus, Johannes fra 2014 og Ellen fra 2016. Vi elsker alle sammen at gå i køkkenet og eksperimentere, at smage på maden undervejs, og ikke mindst at sætte os til bordet med den færdige ret.

Vores mission er at vise dig at alle kan lave god hverdagsmad, og at det kan være en god kvalitet for familien at tilberede maden sammen og spise sammen, også i hverdagen.

På bloggen vil du finde opskrifter og madplaner, der kan hjælpe familien med at tilberede god mad og gøre planlægningen af ugens måltider og indkøb lettere.

Du vil også finde mere specifikke opskrifter og teknikker som for eksempel grill-opskrifter, sous vide, bagning og opskrifter der er målrettet specifikke beginvenheder som Mortensaften, jul, nytår, halloween, påske, fastelavn osv.

Vi håber vi kan inspirere dig til at gå i køkkenet og måske tage familien med?

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Mad for madelskere direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.