Mad- og Livsstilsblog grundlagt i 2011. Opskrifter på nem og lækker hverdagsmad og fokus på "det gode liv" - oplevelser, rejser, bolig/indretning, skønhed, haveliv, DIY, bøger mm.

Om Maden i mit liv

Madenimitliv.dk er en Mad- og Livsstilsblog med fokus på nemme og lækre opskrifter på hverdagsmad samt “det gode liv”. Udover opskrifter fyldes bloggen med oplevelser, rejsebeskrivelser, bolig og indretning, boganmeldelser, skønhedsprodukter, haveliv og meget mere.

Med 6 mio. brugere og 15 mio sidevisninger årligt hører Madenimitliv til blandt de største madblogs i landet. Derudover følger +118.000 personer med via sociale medier som Facebook og Instagram, og endelig har Madenimitlivs nyhedsbrev pt 20.000 abonnenter.
Læserne på Madenimitliv er hovedsagligt moderne kvinder, der interesserer sig for opskrifter, madlavning, gode råvarer, familieliv, rejser, bolig/indretning, skønhed og shopping.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Maden i mit liv direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.