Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

Om Madsvin

Madsvin er det morsomme navn på bloggen, der drives af den passionerede madelsker Mads Vindfeld Andersen. Netop humoren er et element, der ofte præger de mange blogindlæg og opskrifter, hvor god mad ikke kun er noget, der hører til weekenden eller restauranterne. Mads viser, at det ikke behøver at være svært at lave god mad, og her kan enhver give sig i kast med de spændende opskrifter. Selvom blognavnet kunne indikere noget andet, er der også vegetariske retter at finde, samt anmeldelser fra det veganske køkken. Der er meget få begrænsninger på Madsvin, og det eneste kriterie lader til at være: God mad. Derfor udforsker Mads også det internationale køkken, hvor især det franske har en særlig plads hos ham.

Det er på ingen måde en uvidende mand, der står bag Madsvin og læseren får både tips og madhistorie med på vejen. På den måde udmærker Madsvin sig ved at have sine facts i orden og formidle dem på bedste vis. Med kreative sammenligninger og humoristiske formuleringer, formår Mads Vindfeld at fastholde læseren og sætte et smil på læben. Alle indlæg er velskrevne og udstyrede med billeder, der understøtter den veludførte storytelling. Det ses også i hans opskrifter, hvor fremgangsmåden dokumenteres med flotte billeder, der nemt lokker læseren i køkkenet.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Madsvin direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.