Er du glad for god mad, i form af nemme og sunde opskrifter, med fokus på skjulte grøntsager, en dette stedet du finder det.

Om Maria Silje

I mange år gik jeg med en drøm om, at inspirere danskerne til at gå oftere i køkkenet og gøre det let at lære at lave nem, sund og smagfuld mad.

I November 2014 startede jeg bloggen, hvor jeg lige siden har delt et hav af opskrifter. Jeg har opskrifter på alt fra weekend morgenmaden til hverdags aftensmaden, sunde snacks til syndige desserter og fra hverdagens kaffedrikke til højtidernes hjemmelavede snaps.

Mit navn er Maria Silje, jeg er en 30 årig, kaffeelskende, fiskespisende og kreativ kvinde.

Mit køkken er mit frirum, det er blandt andet dér jeg slipper kreativiteten løs, og lader mig inspirere at de gode kvalitetsråvarer jeg står med. Jeg følger sjældent selv en opskrift til punkt og prikke, der bliver altid lavet et eller andet twist.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Maria Silje direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.