Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

Om Marialottes

Bag bloggen Marialottes finder man københavneren Maria Charlotte, der åbner døren ind til sit køkken- og livsstilsunivers. Her er der både groft, glutenfrit og fuldkorn i opskrifter på alt fra morgenmadssmoothies til vegetariske frokoster, brød og desserter. Man mærker tydeligt Marias interesse for bæredygtighed, økologi og grøntsager i sæson, som der sættes fokus på i opskrifter og andre blogindlæg. Bloggens sunde og eftertænksomme profil handler dog ikke kun om kroppens fysiske velvære. Marialottes er i høj grad en blog, der skriver om at være sin egen sundhedsguru, hvor kroppen og sindet er lige vigtige. I personlige indlæg inspirerer og motiverer hun læseren til at bryde med negative tanker og sætte fokus på de ting, der hver især gør os glade.

Ud over madlavningen er rejsefeberen en kilde til stor glæde i Marias liv. Den fører hende til steder lige fra indre København til Paris, Marrakesh og Møns klint, hvor hun med stor begejstring deler sine oplevelser og anbefalinger på caféer og spisesteder. Uanset hvor i verden Maria befinder sig (i det københavnske køkken eller ej), kan læseren være sikker på at følge med. Det gælder både i form af bloggens rige billedgalleri, men også i de fængende tekster, hvor storytelling, motiverende oneliners, citater og gode råd ofte er en del af indholdet.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Marialottes direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.