På Marialottes vil Maria gerne dele simple opskrifter med dig, hvor hun viser, at du med få hele fødevarer, kan skabe skønne retter og madglæde i dit eget køkken.

Om Marialottes

Bag bloggen Marialottes finder man københavneren Maria Charlotte, der åbner døren ind til sit køkken- og livsstilsunivers. Her er der både pasta, spændende salater, nye måder at bruge grøntsager på og fuldkorn i opskrifter. Man mærker tydeligt Marias interesse for bæredygtighed, økologi og grøntsager i sæson, som der sættes fokus på i opskrifter og andre blogindlæg. Marialottes er i høj grad en madblog, der skriver om at være at mad skal smage godt, være simpelt, nemt at lave og med få ingredienser.

Uanset hvor i verden Maria befinder sig (i det københavnske køkken eller i hendes sommerhus køkken), kan læseren være sikker på at følge med i hendes madrejse og kærlighed til gode råvarer. Det gælder både i form af bloggens rige billedgalleri, da hun elsker at lave foodstyling, men også i de fængende tekster, hvor storytelling, motiverende oneliners, citater og gode råd ofte er en del af indholdet.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Marialottes direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.