På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Om Maria Vestergaard

Maria Vestergaard er navnet på kvinden, kokken, kæresten og moren, der har bloggen af samme navn: Mariavestergaard.dk. Som antydet er der mange forskellige sider af Maria, og læseren er så heldig at møde dem alle. Kokken deler gavmildt ud af opskrifter på sundt og sødt til store og små måltider. Her finder man både lækre muffins, frokosttærter og opkvikkende smoothies. Men læseren får lov til at følge Maria mange andre steder end i køkkenet. Odenseaneren viser nemlig rundt til Odenses bedste spisesteder, så ingen går sultne fra den fynske hovedstad. Derudover fortæller Mariavestergaard.dk ærligt og nærværende om livet som kæreste og mor til to. Det gælder både udfordringer og tabuer som kroppens forandring efter graviditet, men også alle lykkestunderne, der har deres helt egen kategori på bloggen.

Kort sagt byder Mariavestergaard.dk læseren velkommen til at følge med i livets mange øjeblikke. Med en god portion storytelling og benene solidt plantet på jorden, minder hun læseren om værdien af hverdagens eventyr. Og det er heller ikke svært at blive inspireret, når man ser det store billedgalleri, hvad enten det gælder køkkenet eller bare livet i al sin enkelhed.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Maria Vestergaard direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.