På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Om Mia Lindholm

På bloggen Mialindholm.dk åbner odenseaneren Mia sit mad- og livstilsunivers for resten af Danmark. Med en særlig passion for mad og køkkenets søde sager deler hun sit store udvalg af opskrifter til alle dagens måltider – og dem midt imellem. Snacks og kager kommer i mange varianter, også den sunde slags, der kan spises med god samvittighed. Med udgangspunkt i sit eget liv sætter Mia fokus på vægttab og sund livsstil, hvor både kroppen og sindet følges ad. Det ses også i bloggens opskrifter, der rummer gluten- og sukkerfrie alternativer såvel som fedtholdige retter og desserter.

Mialindholm.dk stopper dog ikke ved opskrifterne. I tankevækkende indlæg bliver der brudt med tabuer såsom kropsstereotyper, kropskærlighed og selvværd. Ved brug af hverdagssprog og storytelling skaber Mialindholm.dk en venskabelig relation til læseren og viser, at god livsstil ikke kun defineres af tallet på vægten. Man kan derfor roligt give sig hen til bloggens mange flotte billeder og lade sig friste af lækkerierne med god samvittighed.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Mia Lindholm direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.