Rejs Dig Lykkelig er en af Danmarks største rejseblogs med et gennemsnit på 92.000 sidevisninger i måneden. Her finder du inspiration, tips og hjælp til planlægningen af din næste rejse.

Om Rejs Dig Lykkelig

Rejs Dig Lykkelig er en dansk rejseblog, som er skabt til at hjælp alle rejseglade danskere med, at få den absolut bedste rejse! Til dagligt drives den af Nikita, som i dén grad lider af rejsefeber. Hun bor i Herning sammen med sin mand, Lasse, som også er hendes faste rejsepartner.

På Rejs Dig lykkelig kan du finde oplevelser, inspiration, praktiske informationer og rejsetips til destinationer i hele verden. Her finder du nemlig artikler om alt fra pulserende storbyer og oversøiske destinationer til afslappende charterdestinationer og naturskønne steder i Danmark såvel som i udlandet.

Uanset om du planlægger et road trip i USA, strandferie i Thailand, backpackerferie i Australien, storbyferie i Berlin eller en sommerhustur i Danmark, kan rejsebloggen med garanti inspirere dig!

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Rejs Dig Lykkelig direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.