Rigeligtsmør

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

Om Rigeligtsmør's blog

Manden bag Rigeligtsmør.dk er den selvudnævnte livsnyder Martin fra Odense. Med en stor forkærlighed for madlavning og vin anmelder han restaurantbesøg og deler ud af sin erfaring fra køkkenet. Bloggen rummer et utal af opskrifter, inspireret af lande fra hele verden og til enhver lejlighed.  Det gælder både hverdagen og de festlige lejligheder, hvor venner og familie skal imponeres.

Det er tydeligt, at der bag Rigeligtsmør.dk befinder sig en madelsker, der ikke bare kan sit kram, men også elsker at træde dybere ind i den kulinariske verden. I dybdegående indlæg om bl.a. mælk, smør og økologi bliver læseren klogere på vigtigheden af gode råvarer, og at smør ikke bare er smør, men en ingrediens i mange nuancer. Rigeligtsmør.dk slår også et slag for de vegetariske retter og bæredygtighed. På trods af at smør er en traditionel ingrediens i køkkenet, er Rigeligtsmør.dk altså i høj grad en blog, der tænker i moderne baner.

Alle blogindlæg er ledsaget af flotte billeder af udsøgte retter. Det får hurtigt læseren videre til den læservenlige opskrift, der er som enhver opskrift bør være: Enkel og nem at gå til. Læseren bliver i alle tilfælde indbudt til at gå i køkkenet, uanset om det er for at udforske det nordiske, italienske eller asiatiske køkken, som bare er nogle af dem, Martin henter inspiration fra.

Kontakt Rigeligtsmør direkte

Undgå at skulle lede efter bloggerens email på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.
Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk agerer på ingen måde mellemmand.

Lignende bloggere