Stinna.dk er madbloggen for dig, der vil prøve kræfter med det vegetariske køkken. Stinna ved, at hverdagsmad skal være nem. Men derfor kan den jo også godt være sund og farvestrålende.

Om Stinna's blog

Hverdagen behøver hverken være grå eller kedelig. På bloggen Stinna.dk er den fyldt med sunde, lækre og farvestrålende vegetarretter. Stinna har mange titler og kan både kalde sig sygeplejerske, madblogger og kogebogsforfatter, oveni at hun læser kandidatuddannelsen i sygepleje. Fra sit køkken i Århus udvikler hun hele tiden nye opskrifter, hvor særligt den vegetariske og sunde livsstil er i fokus. Med opskrifter til alle dagens måltider (snacks indberegnet) giver Stinna læseren mulighed for at gøre sund og lækker mad til en fast del af hverdagen. Hverdagsmad skal nemlig ikke være en udfordring. Det skal være nemt og først og fremmest en fornøjelse. Stinna finder inspiration mange steder, og du vil møde alt lige fra asiatisk-inspirerede retter til nytænkte klassikere såsom squashfrikadeller og spaghetti i linsesauce.

Bloggen er dermed perfekt for den nysgerrige læser, der har lyst til at blive overrasket i køkkenet og samtidig ønsker en nem hverdag. Det ses også tydeligt i form af bloggens opsætning, der er nem at navigere i. På forsiden bliver læseren med det samme mødt af farvestrålende retter, så læseren nemt og hurtigt kan orientere sig i og blive inspireret af det store udvalg. For at gøre din hverdag endnu nemmere, kan du følge med i Stinnas madplaner, så du kan planlægge aftensmaden ugen i forvejen. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du madplanerne direkte i din mail.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Stinna direkte her

Undgå at skulle lede efter bloggerens kontaktoplysninger på deres side, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Lignende bloggere

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.