Familie Rejseblog, hvor vi som en familie på fem, er rejst ud i verden i august 2021. Vi har solgt alt hvad vi ejer og rejser så længe det er muligt.

Om The Gimms

Thegimms.com er en rejseblog, hvor vi som familie deler de oplevelser og erfaringer vi gør os når vi rejser. Her fortæller vi om de steder vi besøger, hvordan man rejser fuldtids med 3 børn og mange andre ting.

På bloggen dykker vi lidt ned i de områder vi besøger. Her har indlæggene typisk en historisk vinkel, krydret med egne oplevelser, da vi rejser for at lære. Både om andre kulturer og de mennesker vi møder, men også om deres historie.

På Instagram og Facebook kan du følge med i hvad vi laver dag til dag.

Vi er rejst afsted i en VW California, der er vores base med alle vores ting, så længe vi rejser i Europa. Når vi har set “det hele” i Europa, rejser vi videre ud i resten af verden.

Vi håber du vil følge med.

K.h. Michael, Rie, Liva, Emma og lille Carla.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt The Gimms direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.