Vi er et kærestepar, Karoline og Rasmus, som står bag rejsebloggen TheTravelBook. Vi har fokus på miljøvenlige rejser og livstil uden, at gå på kompromis med hverken kvalitet og luksus.

Om TheTravelBook

Vi har været sammen i mere end 7 år og har igennem de sidste små 4 år, rejst stort set på fuldtid til destinationer, som er mulige at komme til i elbil. Vi har fokus på miljøvenlige indkvarteringer og mad, som er lokalt produceret efter sæsonerne.

Vi vandt prisen Danmarks Bedste Rejseblog i 2022 og har derudover udgivet coffee-table bogen ‘Staycation i Danmark’ som er rejseinspiration til vores hjemland. 1. oplag af bogen på 3.000 eksemplarer blev udsolgt efter kun 7 måneder.

Vi inspirere på daglig basis mere end 30.000 følgere på vores sociale medier og har på det seneste arbejdet sammen med virksomheder som blandt andet BMW, Michelin, Bang & Olufsen, Visit Norway, Visit Spain, Visit Denmark og Copenhagen Cartel.

Vores mission statement er som følgende:
– Vi rejser uden flytransport
– Overnatter altid på miljøvenlige steder
– Arbejder udelukkende sammen med virksomheder som har samme vision som os.

Vi er bosat i København men kommunikerer altid på engelsk. Derudover har vi stort set altid vores hundehvalp Manfred med på rejser.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt TheTravelBook direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.