På Webopskrifter kan du både finde nemme hverdagsretter og madplaner, lækre kager og en smart "Tøm køleskabet"-funktion, der hjælper til at mindske madspild.

Om WebOpskrifter.dk's blog

Bag Webopskrifter står de to madnørder, Mette og Simon, som elsker at lave mad – især hverdagsmad uden alt for mange ingredienser og med fokus på masser af grøntsager. Der er dog også plads til lækre kager, desserter, brød og boller på siden.

Derudover kan du finde lækre madplaner, hvor der er tænkt lidt ekstra over tingene. Der er sørget for, at de samme ingredienser går igen i flere forskellige retter, og at rester kan bruges i nye sammenhænge senere på ugen. Smag, sundhed og nemhed går hånd i hånd – samtidig med, at både udgifter og madspild holdes nede. Du kan endda selv vælge, hvor mange personer du vil have opskrifter og indkøbslisten til.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt WebOpskrifter.dk direkte her

Undgå at skulle lede efter bloggerens kontaktoplysninger på deres side, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Lignende bloggere

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.