Blogs om Sundhed

Vi har samlet nogle af de bedste danske blogs om Sundhed, så du hurtigt kan danne dig et overblik over interessante bloggere at samarbejde med. Vi har udvalgt de absolut bedste bloggere, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top.
0.8 k
9.6 k
0.7 k

Blogs om sundhed guider læsere til en sundere livsstil. Mange af sundhedsbloggerne har prøvet en sundhedsomlægning af deres liv eller et vægttab og har oplevet så stor en begejstring, at de øser ud af deres egne erfaringer fra processen og viser, hvordan de finder motivation til at holde den sunde linje. Læseren tages med i køkkenet og nogle gange også til træningssessioner. Et køkken, hvor der tilberedes alverdens sunde opskrifter både til morgen og aften, med eller uden børn og alternativer til den søde tand.

Der findes utroligt mange madblogs. På madblogs støder man konstant på emnet sundhed. Derfor har vi valgt at give det sin egen lille sfære her på danske-blogs.dk. Kvaliteten kan være svingende. Så vi har gjort en del af arbejdet for dig og nøje udvalgt de bedste sundhedsblogs, der findes lige nu. Det gør det lettere for dig eller din virksomhed at finde den helt rette blogger at arbejde sammen med.

Hjælp til en sundere livsstil

Nu ved du, at blogs om sundhed primært tager udgangspunkt i det, vi putter ind i vores mund. Bloggerne har taget et aktivt valg om at leve sundt, fordi det giver den overskud og energi. Det sunde fokus breder sig altså også til, hvordan vi kan få mere energi i hverdagen via kost og sundhed. Det fantastisk inspirerende udvalg af opskrifter giver læseren masser af idéer og input til mad i en travl hverdag.

Nogle blogs om sundhed holder sig til bestemte principper såsom vegetarisk mad, sense-kost mv., mens andre dyrker den helt almindelige sunde fornuft med begrænset indtag, men ingen ’forbudte’ fødevarer. Uanset om læseren er til ’slut med forbudt’ eller ren vegetarisk kost, så findes der en blog om sundhed for dem.

Blogs om sundhed deler deres smukke og sunde opskrifter appetitligt arrangeret på flot service, og bloggene bugner af inspirerende fotos, hvor virksomheder med et sundhedsfremmende produkt også har mulighed for at få vist deres indhold. De kan få produkter testet, anmeldt og ikke mindst vist frem til en kæmpe skare af læsere, som netop kommer for at læse om opskrifter og ting, der gør det lettere og simplere at føre en sund livsstil.

Mere end mad – træning og livsstil

Madblogs med fokus på sundhed præsenterer altså læseren for et næsten uudtømmeligt kartotek af sunde opskrifter. Men ikke alle blogs om sundhed handler om mad. Mens nogle sundhedsblogs fokuserer på den sunde mad, er sundhed for andre af bloggerne et livsstilsvalg. De deler derfor også ud af alle andre aspekter fra deres liv, som fremmer deres sunde livsstil.

Nogle træner regelmæssigt – med eller uden børn. De deler ud af træningstips. Andre blogger finder glæde og sundhedsmotivation i at dyrke deres egne grønsager og hjælper her læseren, som har lyst, på vej til at skabe sin egen nyttehave.

Når du ønsker at finde en samarbejdsblogger med fokus på sundhed, har du og din virksomhed derfor god mulighed for at finde præcis den blogger, som vinkler emnerne til din fordel. Sundhed er nemlig mange ting. Der er ikke et bestemt facit og én rigtig måde at leve sund på. God fornøjelse med at finde den rette blog om sundhed for jer.

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.