Alberstengaard.dk er fuld af farver, liv og lækker mad. Med sin sprudlende personlighed deler Alberte opskrifter på hverdagens veganske lækkerier og ikke mindst en stor portion livslyst.

Om Alberte Stengaard

På mad- og livsstilsbloggen Albertestengaard.dk er der skruet helt op for farverne og livsglæden. Her kan man ikke andet end blive inspireret af Albertes boblende væsen og de spiselige farvebomber. Med en madfilosofi, der bygger på næring og nydelse, opfordrer bloggeren fra Amager til fri leg og viser læseren, at sund mad godt kan være lækkert og plantebaseret på samme tid.

Nytænkning og kreativitet er gennemgående kvaliteter i opskrifterne, der både overrasker og inspirerer læseren. Med guides og gode råd giver Alberte en fortrinlig introduktion til det veganske køkken, så alle kan følge med. Men mad er ikke det eneste fokus på bloggen.

Med stort nærvær og gribende ærlighed bryder Alberte Stengaard gennem personlige beretninger med tabuer som psykisk sygdom. Hun formidler sin vej til et liv med mere glæde og selvkærlighed og skriver sig ind i en personlig dialog med læseren. Albertestengaard.dk skaber et rum, hvor det handler om at omfavne ”det hele” – både krop og sind samt de gode og dårlige sider af os selv.

Det er en ambitiøs målsætning, Alberte har sat sig selv, men hun efterlever den på fornem vis. Med et sprog, der afspejler en fri og livsglad mundtlighed, skriver hun, så ordene sprudler, og det er netop denne energi, der siver direkte ind under huden på læseren. Energien genfindes i blogindlæggenes farverige billeder og kreative brug af blikfang, der også ses i brødteksten.

Uanset om man leder efter opskrifter, et smil eller et livsklogt ord, så er Albertestengaard.dk kort sagt en blog, der ikke lader sig overse.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Alberte Stengaard direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.