MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

Om Mættemette

Mette Nicolaisen er bankrådgiver om dagen og kreativ kok i fritiden – og så er hun kvinden bag madbloggen MætteMette. Bloggen har et væld af opskrifter på alt lige fra nemme hverdagsretter, sunde alternativer og kager… masser af kager. Målet er at dele opskrifter, som alle har muligheden for at lave. Derfor er mange af opskrifterne let tilgængelige og lavet med ingredienser, der er lette at få fat på eller kan erstattes med andet fra køleskabet. Det betyder dog langt fra, at maden er kedelig i Mettes køkken. Bare ét kig på de flotte billeder af uimodståelige lagkager, svampede bananpandekager eller hjemmelavet hyldeblomstsaft er nok til at få mundvandet i gang.

Med kort og præcis vejledning viser Mette, at det ikke behøver være kompliceret at være en dygtig kok, og selv i de mere komplicerede opskrifter er alle med. Der er ingen unødvendigt fyld hos MætteMette, hverken i kagerne eller i blogindlæggene. Mette er på bølgelængde med den travle læser og forstår at fastholde opmærksomheden i tekster, der aldrig er kedelige, såvel som på de lækre billeder. Kort sagt, er der vist ingen fare for at gå sulten i seng efter et besøg hos MætteMette.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Mættemette direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.