Blogs om Kage

Vi har samlet nogle af de bedste danske blogs om Kage, så du hurtigt kan danne dig et overblik over interessante bloggere at samarbejde med. Vi har udvalgt de absolut bedste bloggere, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top.
1.7 k
25.2 k
0.1 k
3.7 k
24.1 k
64 k
14.2 k
108.5 k
6.8 k
7.9 k
12.3 k
100 k
8.8 k
180.2 k
11.9 k
334.7 k
17.2 k
121.0 k
12.3 k
0.7 k
6.3 k
1.5 k
1.4 k

Kage er en af de mange passioner, der bliver blogget om i stor stil. Kageblogs er for dem, der har en
stor passion for at bage kage og derfor elsker at blive inspireret. Samtidig er kageblogs også for almindelige mennesker, der skal bage en kage til eftermiddagskaffen, men som mangler inspiration til den helt rigtige opskrift.

Nedenstående kagebloggere har alle forskellige målgrupper. For at gøre det mere overskueligt at finde frem til den rigtige kageblog har vi sørget for at samle nogle af de bedste blogs, der samtidig adskiller sig fra hinanden.

Blogs om kage vinder stort indpas

Der findes mange mennesker derude, der finder vej ind i kageuniverset, hvor både små og store kagefristelser er på tapetet. Det gør sig ligeledes gældende med de kageblogs, du finder her på siden. Her kan du finde den perfekte kageblog, der deler ud af lækre billeder i høj opløsning, som
mest af alt ligner noget, der er taget ud af en bog om bagværk. Og netop det er en klar fordel ved kageblogs. Her kan du langt hen ad vejen få adgang til gratis kageopskrifter og skribenternes egne erfaringer i form af tips og tricks.

En blog giver derfor dig flere muligheder, uanset om du er læser eller en kommende samarbejdspartner. For udover de mange gratis kageopskrifter, guides samt tips og tricks, så bliver du også mødt af et socialt netværk. Her kan kageinteresserede på kryds og tværs dele ud af egne erfaringer og støtte hinanden i køkkenet. Det er blandt andet en af årsagerne til, at vi har samlet nogle af de kageblogs, der har fået mest succes.

En stor følgerskare

Mange af vores kagebloggere her på siden har hver især fået en stor følgerskare, både på Facebook og Instagram. Det har banet vejen for deres kageblogs, der har givet dem større mulighed for at få en bred læserskare. Hvor nogle bager helt almindelige kager, som alle kan være med på, er der
andre, der hæver niveauet og henvender sig til dem, der er mere øvede. Her på siden har du mulighed for at finde en blog om kage, der matcher dine interesser eller fokusområde. Det kan være, du er til almindeligt bagværk, men det kan også være, at du har kompetencerne og erfaringen til at kaste dig ud i større kageprojekter.

Uanset hvad du er på udkig efter, er der rig mulighed for at gå på jagt i vores brede sortiment af forskellige bloggere. Som virksomhed er du sikkert på jagt efter en blogger, der rammer den
målgruppe, du selv er interesseret i. Dem kan du hurtigt finde ved at bruge nedenstående kategorisering.

Kageblogs er en bred kategori

Selvom kagebloggen kun er en del af madbloggen er kategorien stadig utroligt bred. Kager kommer i alverdens størrelser, udformninger og smagsvarianter. Det ses tydeligt på de danske kageblogs, hvor der eksperimenteres med alt lige fra bagværk til bryllupskager. Alt efter hvilken blogger der er tale om, vil man finde kager af forskellig sværhedsgrad. Nogle bager til hjemmet, mens andre også laver kager på bestilling. Derfor er der rig mulighed for at finde en kage blogger, der har fokus på lige præcis den type kage, man selv elsker – uanset om det er cupcakes, kanelsnurrer eller tærte. Det kunne også være de mere nicheprægede kageblogs, der specialiserer sig i én bestemt kagedisciplin, fx lagkage blogs.

Sunde kager og søde sager

Nogle kageblogs ser stort på fedtprocent og sukker og accepterer, at det søde køkken nu engang ikke er det sundeste. Andre kagebloggere er derimod begyndt at eksperimentere med, hvordan man kan lave en sund kage. Ved brug af alternative ingredienser i klassiske kageopskrifter nytænker de brownies, muffins og chokoladekager. De viser dermed, at sundt og sødt ikke behøver være totale modsætninger, men at en balancegang sagtens kan lade sig gøre. De sunde kage blogs er derfor især attraktive for dem, der ønsker at leve sundere, men stadig har en sød tand.

Kageblogs med mere end kager

Mange danske kagebloggere kan ikke kun holde sig til kagerne. De udforsker gerne andre desserter i det søde køkken og kategorien ”kage” fortolkes frit. Som på så mange andre madblogs finder man derfor også drikkelse af både den kolde og varme slags, eller små desserter og konfekt til den lille lækkersult.

Blogger, kagebager og fotograf

På kageblogsne er gode billeder altafgørende. Kagebloggeren skal altså ikke bare være en dygtig bager, men også en god fotograf. Det er de fleste klar over, og ofte vrimler blogsne med kunstfærdige lagkager og indbydende kringler. Det er dog ikke nok at tage gode billeder. Opskrifterne skal være tilgængelige for den almindelige læser, og det stiller krav til både formidling og layout. Mange kagebloggere lægger derfor et stort arbejde i at lave overskuelige og læservenlige guides. Det gælder både de overordnede guides til, hvordan man bager en kage og de mere dybdegående vejledninger til fx at lave de perfekte lagkagebunde.

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.