Blogs om Bagværk

Vi har samlet nogle af de bedste danske blogs om Bagværk, så du hurtigt kan danne dig et overblik over interessante bloggere at samarbejde med. Vi har udvalgt de absolut bedste bloggere, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top.
1.7 k
25.2 k
0.1 k
3.7 k
24.1 k
64 k
14.2 k
108.5 k
6.8 k
7.9 k
12.3 k
100 k
8.8 k
180.2 k
17.2 k
121.0 k
12.3 k
0.7 k
6.3 k
1.5 k
1.4 k

Blogs om bagværk er et underemne, der tilhører madblogs. Der kan være tale om en ren bageblog eller en mere generel blog, som har en bagesektion. Blogs om bagværk præsenterer læseren for bloggerens egne opskrifter og kreationer inden for bagværk – samt måske det udstyr, som de har anvendt. Lagkager, boller og småkager – ja, faktisk alt, der kan bages – bliver delt, så læseren evt. kan gøre bloggeren kunsten efter. Bloggerne er kreative i et køkken og bager alt fra traditionelt bagværk af brød og kager til store eksperimenterende og moderne lagkager med dekorative elementer.

Vi på danske-blogs.dk har gjort en del af arbejdet for dig og sonderet terrænet af blogs om bagværk. Derpå har vi udvalgt de fem bedste danske blogs om bagværk, som du kan læse om og besøge herunder.

Typer af blogs om bagværk

Udover både at rumme kager, boller, brød og småkager kan blogs om bagværk også typeinddeles på en anden måde. Hver blogger har sin egen tilgang til det at skrive om bagværk. Nogle blogs om bagværk deler generel erfaring med det at lave så meget som muligt hjemme. De bager selv boller til børnenes madpakker og har en surdej stående i køleskabet. De eksperimenterer og deler ud af deres private hobby.

Andre er mere eller mindre tvunget til at være ekstra nøjsomme, når de bager. Det kan enten være, fordi de er glutenallergikere, lever efter keto-diæt, er veganere eller er laktoseintolerante. Det giver dem forskellige mere eller mindre spændende udfordringer. Ved at dele deres egne erfaringer kan de også hjælpe andre til selvhjælp.

Så findes der også bagværksbloggerne, som har en stor passion og flair for udsmykket konditori. De er superstolte af deres hjemmebagte godter og ønsker at vise dem frem. De deler smagfulde billeder af deres lagkage-kreationer og smukt udsmykkede cupcakes.

Vis os dit bageudstyr og hemmelige ingredienser

Er du på udkig efter en blogger, som har forstand på at bage, til at teste og vise dit brand frem? Så tag et kig på vores tiptop udvalg af danske blogs om bagværk. Produkter, som fremvises på den slags blogs, kan være alt inden for bageudstyr, konditorværktøj til at skabe fantastisk flotte fødselsdagskager, diverse helseprodukter, som kan tilsættes, frugtfarve, service med tagtøj og tallerkener og meget, meget andet.

Udover at vise bagværk frem giver bagværksbloggeren nemlig også tips og tricks til madlavning generelt, eller de deler, hvilket udstyr læseren har behov for, hvis de vil forsøge sig med at udføre opskriften derhjemme. Det kan også være, du har et produkt, som er sæsonbetinget. Det kan være påskeæg, påskepynt, pynt til julekager, julefade, sommergodter eller en speciel drikkevare, der gør sig godt til bagværk. I så fald er bloggere om bagværk et godt sted at få vist dit brand frem.

Det er en passioneret og engageret bloggerskare, som bare venter på det næste udstyr, de kan få lov at lege med og trylle nye slags kager frem med. Det handler om at tænke kreativt ifm. et eventuelt samarbejde med en, der blogger om bagværk. Rigtig god fornøjelse, og se eventuelt også vores madblogger-kategori.

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.