Nip byder indenfor i sit søde univers, hvor kagerne er så flotte, at du næsten ikke tør spise dem. Læs med, når den tidligere bagedystdeltager deler ud af sin ekspertise.

Om Nipuni Julie

Bloggeren bag NipuniJulie.dk er århusianeren af samme navn, der dog for det meste går under kælenavnet ”Nip”. Netop kælenavnet er et godt eksempel på bloggens atmosfære, der er fyldt med nærvær, hjemlighed og sødme. Helt bogstavelig talt. Nip er nemlig en kageblog, der eksperimenterer med kager og desserter i alle afskygninger. Man skulle ikke tro det, når man ser de kunstfærdige desserter og den blanke glasur, men kagebagning er faktisk relativt nyt for Nip. Hun er dog kommet stærkt fra start, og hvis du synes, at kagerne eller Nip virker bekendt, så er det fordi, hun i 2017 deltog i Den Store Bagedyst på DR1 og samme år blev vinder af Den Store Jule- & Nytårsbagedyst.

Kort sagt er det en talentfuld bager, der står bag bloggen, og hendes mål er nu at inspirere og demonstrere, at enhver kan blive mesterbager. Om end ikke i Bagedysten, så i hvert fald hjemme. Læseren kan nemt fortabe sig i billedgalleriets udsøgte desserter, der snart er mere kunstværk end kage, men det er lige så meget Nips sprudlende personlighed og storytelling, der gør at læseren bliver hængende. Den eneste ulempe er, at opskrifterne ser så indbydende ud, at det bliver svært at vælge mellem dem.

Slip for at lede efter kontaktoplysninger - Kontakt Nipuni Julie direkte

Undgå at lede efter kontaktoplysninger på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.

Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk er hverken associeret med bloggeren eller agerer mellemled på nogen måde.

Udvalgte bloggere

Udvalgte bloggere er blogs som fremviser en helt ekstraordinær kvalitet i det de laver.
Herunder finder du vores håndplukkede bud på nogle af Danmarks absolut bedste bloggere!

Gør krav på din profil
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.