Frøken Fryd

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

Om Frøken Fryd's blog

Frøken Fryd drives af en husmor, der er ”stuck in the 50’s”, som hun selv beskriver det. 32-årige Gitte er mor til to og har en stor forkærlighed for vintage-stilen og 1950’erne. Det viser sig i køkkenet, hvor læseren præsenteres for lækre cupcakes, men også i indlæg om 50’erinspireret børnetøj. Frøken Fryd giver dermed den typiske madblog et ekstra twist og inspirerer med sine mange festlige opskrifter og gode livsstilsidéer.

Vintage-inspirationen holder hele vejen, og læseren forføres nemt af de flotte, professionelle billeder. Derudover skriver Gitte i et fængende, men naturligt sprog, hvor storytelling og små personlige fortællinger lader passionen for 50’erne smitte af på læseren.

Foruden sin blog driver Gitte også den rullende vintage-inspirerede café i sin lyseblå veterancampingvogn. Caféen kører ud som et festligt indslag til alle typer arrangementer. Det sker altid i gennemført 50’erstil og med servering af bl.a. cupcakes, hvis opskrifter kan findes på bloggen.

Kontakt Frøken Fryd direkte

Undgå at skulle lede efter bloggerens email på bloggen, kontakt bloggeren direkte herunder.
Alle henvendelser går direkte til bloggeren, Danske-Blogs.dk agerer på ingen måde mellemmand.

Lignende bloggere